Avisar de contenido inadecuado

Repensar el model socioeconòmic.

{
}

                                                                                   Natalia Reina

Repensar el model socioeconòmic.

Daniel Ortiz i llargues considera que la crisi s’ha de diferenciar de la continuïtat de l’estat de benestar, que no per culpa de la crisi, la existència de l’estat de benestar esta en perill. Ell posa unes premisses per les qual ell pensa d’aquesta manera, en que totes es basen en no només pensar en l’economia de l’estat de benestar, provocarà que aquet no millori.

Condicions de possibilitat polítiques i culturals de l’estat de benestar

  1. que l’estat de benestar provoca discussions i debats ideològics, així que no és ciència exacte. Hi ha una sensibilitat social en aquet tema i llavors no és tan fàcil parlar de la política en l’estat de benestar.
  2. Quant es tracta de cohesió social s’utilitzarà el pronom nosaltres, Lozano explica que es un nosaltres, una mica diversificat i costa esbrinar el seu significat.
  3. Punt de vista cultural: hi ha un procés d’individualització que provoca que els individuo es concentri cada vegada més ells mateixos, es a dir, l’individuo es separa del grup.
  4. No es el mateix parlar de benestar que de drets socials, els drets son basics per a tothom i que es mereixen tan com si es troben en un sistema d’estat de benestar o no.

Efectes perversos en l’estat de benestar.

      L’estat de benestar al final també te conseqüències negatives, en Daniel Ortiz i Llargués considera que s’ha de destacar els costos elevats en termes de pèrdua de l’esperit emprenedor, d’iniciativa de la societat civil i que la gent es despreocupi de l’espai públic. Si a la gent se’ls hi assegura un benestar, s’esforçaran menys en aconseguir-lo, és basant lògic.

{
}
{
}

Deja tu comentario Repensar el model socioeconòmic.

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre