Avisar de contenido inadecuado

Las emissions de deute publica es van duplicar en 2009

{
}

Las emissions de deute publica es van duplicar en 2009

 

Les mesures preses per acavar amb la crisi a fet que augmenti el deute public, han crescut més que el doble. Les emissions netes sumaran 116.881 millons d’euros en 2009, un 125% més que un any avans. Els inversos prefereixen seguretat a l’hora de recuperar el diners, en canvi d’una gran rentabilitat, així que “las letras del tesoro” han dominat el mercat amb un 80%.

 

Hi ha hagut una major confianza en el deute español al any, així que semblar ser que el risc no es gaire gran.

 

El banc central d’Espanya considera que aquestes xifres demostren la diferencia entre Grecia i Espanya. El deute a arrivat a un 33’9% més que l’any anterior. Les bonificacions i obligacions, bancs i caixes han passat de tenir un 9% del mercat a un 20%.

 

La meitat de las lletres del tresor estan en mans de no residents , es a DIR en mans de bancs, caixes fons d’inversions…

 

Las comunitas i altres institucions publiques registren un deute també important, de 22.747 milions. La comunitat amb major emissions es la comunitat madrilenya, seguida d’Andalucia. Peró en les entitats locals l’unica que emet en el mercat deute publica es l’ajuntament de Madrid .

{
}
{
}

Deja tu comentario Las emissions de deute publica es van duplicar en 2009

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre